Iets leuks gekocht op Marktplaats? PickThisUp helpt je met goedkope en relaxte bezorging!

Bied je bezorging aan en kom in contact met mensen die toch al onderweg zijn via PickThisUp, de leukste en goedkoopste bezorging in Nederland!

 1. Plaats een opdracht

  Plaats jouw bezorgaanvraag op PickThisUp en ontvang binnen 48uur reacties.

 2. Accepteer aanbod

  Selecteer jouw gewenste bezorger met de beste prijs of datum.

 3. Ontvang je bezorging

  Betaal via iDEAL zodat je spullen zijn verzekerd. De bezorger gaat nu jouw bezorging ophalen en afleveren.

 4. Beoordeel

  Ben je tevreden? Beoordeel de bezorging zodat hij of zij zijn vergoeding ontvangt.

60-80% goedkoper

Laat de locatie niet langer bepalen wat je koopt. PickThisUp heeft een netwerk van honderden bezorgers en koeriers die toch al onderweg zijn en het voor een 60-80% goedkopere prijs kunnen ophalen en bezorgen.

Bereken je prijs →

Relaxt

Geen gedoe met een auto en aanhanger lenen of huren. Maar gewoon relaxte thuisbezorging met een paar kliks op je smartphone vanuit je luie stoel of bank. Wij zorgen voor de rest (verzekering, betaling en kwaliteit).

(Vrije) tijd besparing

Verlof opnemen om vervolgens in de file te staan? Tijd is kostbaar, vooral vrije tijd. PickThisUp helpt je om in contact te komen met een bezorger die toch al onderweg is. Zo kan hij wat bijverdienen en kan jij (vrije) tijd beter besteden dan in de auto.

Wat anderen zeggen over PickThisUp

5.0

Het was een andere bezorger dan verwacht, Uiterste goeie service, keurig op tijd, flexibel in de dag van levering en ophalen. Mijn klant was tevreden over de levering! Een visite kaartje waardig,

Mikey van der Zwan

5.0

Mijn eerste ervaring met “pickthisup” ging via Stefan en ik ben meer dan tevreden. Zeer duidelijk in zijn afspraken en neemt alle zorgen bij je weg. Zwaar groot dressoir netjes en onbeschadigd thuisbezorgd. Zeker een aanrader! Met andere worrden helemaal top! Nogmaals bedankt Stefan!

Malika

5.0

Ik ben zeer tevreden over Mohamed, goede communicatie en zeer vriendelijk. Super netjes afgeleverd door 2 personen op een steekkarretje. Een aanrader!

Johan van der Ven

08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
Volgende